qf0wewl4jx_____florensis_winner

Petunia grandiflora Bee’s Knees vyhrála FleuroStar Award 2022-23

01.07.2022

Fleuroselect s hrdostí oznamuje, že ocenění FleuroStar Award 2022-23 bylo uděleno Petunia grandiflora Bee’s Knees, kterou do soutěže přihlásila firma Florensis.

 

Komentář poroty: "Neuvěřitelně poutavá žlutá! Člověk si nedokáže skutečně představit intenzitu této barvy na fotkách, ale když ji vidíte v reálu, zářivost květů je úžasná. Bee's Knees je velkým obohacením již nabízených barev v rámci řady Petunia. Dalším velkým plus je odolnost této Petunie vůči počasí a její dobrá prezentace jak v malých tak i větších květináčích. “

 

Nezávislá porota složená z více než 30 odborných porotců z oboru – šlechtitelů, pěstitelů, maloobchodníků, odborných novinářů a marketingových odborníků – hodnotila všechny přihlášené odrůdy z hlediska vizuálního a komerčního potenciálu. Každý člen poroty měl možnost se se všemi  přihlášenými novinkami seznámit osobně, a to na osmi místech během FlowerTrials® jak v Nizozemsku, tak i v Německu.

Gerard Werink, člen poroty FleuroStar: „I když se hybridní systém hodnocení posledních dvou let, kdy místní porotci viděli rostliny v reálu, a zahraniční experti účastnící se online prohlídek, ukázal jako pozoruhodně účinný, jsme nadšeni, že tento rok každý člen naší mezinárodní poroty mohl vidět fyzické rostliny znovu na jednom nebo několika místech soutěže.Jsme vděčni, že klíčové hráče jako B&Q, Obi, Intratuin, Blumen 2000, Jardiland, Waterdrinker, Royal Lemkes a Royal FloraHolland také hodnotí naše kandidáty. Rozmanitost a odbornost naší poroty přispívá k trvalému úspěchu a integritě ceny FleuroStar."

 

Cenu z rukou prezidenta Fleuroselect Karola Pawlaka a generální tajemnice Ann Jennen převzali

Hagen Kalläne, maloobchodní a marketingový manažer a Marjolein Kuyucu-Lodder, produktová manažerka.

 

Petunia grandiflora Bee's Knees soutěžila s Alstroemeria Colorita® Claressa (Royal van Zanten), Begonia rex SpaceStar Maia (Beekenkamp), Calibrachoa x hybrida Fancy Francy (Selecta one), Dahlia hybrida Hypnotica® Rose Swirl (Dümmen Orange),  Merma Iberis x Levandule (Syngenta Flowers) a Tropic Lantana Ibis (Brandkamp).

 

Petunia grandiflora Bee’s Knees, díky svému vítězství, získá značnou marketingovou podporu. V příštím roce bude organizátor soutěže Fleuroselect provádět propagační kampaň s mezinárodními obchodními a sociálními médii a propagovat nového vítěze bude také na mezinárodních veletrzích a průmyslových akcích.

 

Další klíčoví hráči v oboru rovněž nabízejí podporu pro uvedení vítěze FleuroStar na trh.

Waterdrinker, významný nizozemský velkoobchod, prodávající do mezinárodních zahradních center a květinářství, nabídne v příští sezóně Bee's Knees ve svém Green Trade Center, jako prémiový produkt po dobu 3-4 týdnů.

Pull Position, marketingová agentura specializovaná na propagaci maloobchodu, nabízí marketingový projekt šitý na míru

a DeschPlantpak věnuje novému vítězi lifestylové focení a květináče vytvořené jejich designovým studiem.